Du er her: HjemNyheterØnsker du å jobbe med folkehelse og samfunnsutvikling?

Sunne kommuner – WHOs norske nettverk er inne i en spennende vekstfase og ønsker å styrke vårt sekretariat med en medarbeider på deltid. Vi søker en person som kan bidra inn i nettverkets arbeid med å formidle gode historier og eksempler fra nettverket, rekruttere nye medlemmer, følge opp aktiviteter og sette dagsorden for en mer helsevennlig og sosialt bærekraftig samfunnsutvikling.  

Stillingen er ideell for deg som er student eller av andre grunner ønsker en deltids- eller ekstrajobb. Arbeidsomfanget er 20 – 40% per uke, og arbeidsperioden er i første omgang fra august til desember 2022. 

Vi søker en person med relevant universitets- eller høyskoleutdanning som har innsikt i og interesse for folkehelsefeltet og som gjerne har erfaring fra prosjektarbeid. Du er selvstendig, strukturert og glad i samarbeid. Erfaring fra organisasjonsarbeid er en styrke.  

Som medarbeider i Sunne kommuner blir du en del av et lite team med tett samarbeid, stor takhøyde og trivelige kollegaer. 

Sentrale oppgaver 

  • Å bidra i planlegging, forberedelse og implementering av prosjekter og arrangementer
  • Jobbe med formidling av våre aktiviteter og prosjekter  
  • Innspill til og bidrag inn i nettverkets kommunikasjonssatsing, og i sekretariatets øvrige arbeid ved behov  

Kvalifikasjoner 

  • Påbegynt høyere utdanning innenfor f.eks. folkehelsevitenskap eller samfunnsvitenskap 
  • Du har en god penn og liker å jobbe med formidling  
  • Kunnskap om og/eller erfaring fra kommune og/eller ideell sektor er en fordel  
  • God samfunnsforståelse og kunnskap om offentlig sektor 

Egenskaper 

Vi søker deg som er initiativrik og selvstendig, med evne til å tenke kreativt. For å lykkes i stillingen vil gode samarbeids- og kommunikasjonsevner, samt en positiv og inkluderende holdning, være avgjørende. Personlig egnethet vil vektlegges. 

Vi tilbyr:

  • Store utviklingsmuligheter i et innovativt og uformelt arbeidsmiljø 
  • Fast lønn pr. time 
  • Fleksibel arbeidstid og -sted 

Ta gjerne kontakt med daglig leder Vigdis Holm på telefon 41625170 dersom du har spørsmål eller ønsker mer informasjon om stillingen.

Send inn CV og søknad til vigdis.holm@sunnekommuner.no. Søknadsfrist 07.08.2022.

I Sunne kommuner er vi opptatt av å speile Norges befolkning og ønsker derfor mangfold i organisasjonen både når det gjelder alder, kjønn, funksjonsnivå og etnisitet.  

Om Sunne kommuner – WHOs norske nettverk 

Sunne kommuner er WHOs norske Healthy Cities-nettverk. Nettverket er en samarbeids- og kunnskapsutviklingsarena for kommuner og fylkeskommuner som vil utvikle helsefremmende og sosialt bærekraftige lokalsamfunn. Vårt mål er å gjøre folkehelsearbeidet lettere, morsommere og mer kunnskapsbasert! 

Facebook: www.facebook.com/Sunnekommuner  

Twitter: www.twitter.com/sunnekommuner  

Instagram: www.instagram.com/sunnekommuner  

LinkedIn: www.linkedin.com/company/sunne-kommuner—whos-norske-nettverk